Samsung vraagt trademark aan voor sensoren in display, noemt het 'Infinity-V display'

15 reacties

Samsung heeft een trademark aangevraagd bij de Korean Intellectual Property Office. Het zou gaan om een nieuwe displaytechnologie dat het wil gaan gebruiken in in een komende smartphone. Het bedrijf noemt het scherm het 'Infinity-V display'.

De aanvraag staat gecategoriseerd als 'classificatie 09', waar smartphones en displays voor smartphones' onder vallen. Het nieuwe scherm zou inhouden dat een apparaat met het display kleinere of zelfs geen bezels zou hebben. Dat zou het bedrijf kunnen verwezenlijken door verschillende sensoren ín het display te verwerken, net zoals de vingerafdrukscanner onder het display zal zitten. Ook de camera zou dan bijvoorbeeld omgeven kunnen zijn door het scherm, net zoals we bij de gelekte afbeeldingen van de Zenfone 6 van ASUS hebben gezien.

De opvolger van de S9, logischerwijs de S10, zou volgens de geruchtenmolen ook een vingerafdrukscanner in het scherm krijgen. Misschien is dit de kandidaat voor het nieuwe display, maar het kan net zo goed zijn dat de komende vouwbare smartphone van de tech-titaan het display krijgt. Wellicht krijgen ze allebei deze merknaam, we weten het nog niet. Op 7 november staat ons waarschijnlijk meer te wachten vanaf het jaarlijkse Samsung Developer Conference, waar misschien de vouwbare smartphone wordt aangekondigd.

Bron: Let'sGoDigital

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*