Corsair lanceert Hydro Series H100i en H115i RGB Platinum

16 reacties

Corsair heeft inmiddels diverse vloeistof cpu-koelers in zijn assortiment. Gebruikers nemen dan een all-in-one oplossing in huis, waarbij het geheel alleen nog ingebouwd hoeft te worden. Nu voegt de fabrikant twee nieuwe modellen toe: de H100i en H115i, beide modellen als RGB Platinum-versie.

De koelers combineren volgens Corsair prestaties met uitstraling, waarbij rgb led-verlichting voor het laatste verantwoordelijk is. De koeling wordt verzorgd door ML Pro-fans met eveneens rgb led-verlichting. De H100i komt hierbij met twee 120 mm-fans en de H115i met twee 140 mm-exemplaren. De radiatoren zijn respectievelijk 240 mm- en 280 mm-exemplaren. Bij lage temperaturen kunnen de ventilatoren geheel zichzelf uitschakelen. De aansturing gaat geheel via de iCue-software van Corsair. De pomp en waterblok zijn met elkaar verenigd, waarbij de basis uit koper bestaat.

De H100i RGB Platinum en H115i RGB Platinum komen per direct beschikbaar. De adviesprijzen in de Benelux zijn nog niet geheel duidelijk.

Bron: Corsair

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*