MSI Clutch GM50-muis en Vigor GK60-toetsenbord in aantocht

6 reacties

MSI heeft vandaag laten weten dat ergens deze maand twee nieuwe producten op de markt gebracht worden, namelijk de Clutch GM50 Gaming Mouse en het Vigor GK60 Gaming Keyboard. Beide zijn via de nieuwe Gaming Center-software van de fabrikant naar wens in te stellen.

De muis is gebaseerd op een PMW 3330 optische sensor, die in stapjes van 100 dpi en op maximaal 7200 dpi ingesteld kan worden. Verder vinden we Omron-switches, RGB Mystic Light-ledverlichting en een verlicht logo. MSI richt de 87 gram zware GM50 op rechtshandigen die fps- en actiegames spelen.

Het GK60-toetsenbord gebruikt Cherry MX Red-switches, die geplaatst zijn op een aluminium frame. Voor de WASD-toetsen heeft MSI overigens metalen keycaps gebruikt, zodat ze eenvoudig te herkennen zijn. De rgb-verlichting en bijbehorende effecten kunnen verder direct met hotkeys aangepast worden, al is dat ook gewoon mogelijk via de software.

De MSI Clutch GM50 Gaming Mouse en het Vigor GK60 Gaming Keyboard zullen vermoedelijk vanaf februari worden verkocht in de Benelux, maar dat is nog niet volledig zeker.

Bron: MSI

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*