Cooler Master lanceert vriendelijker geprijsde MWE Gold M-serie voedingen

Door , bron: Cooler Master


Cooler Master brengt een nieuwe reeks van 80 Plus Gold M-voedingen op de markt. De nieuwe voedingen worden in de MWE Gold-serie geplaatst, zijn modulair, en zijn volgens de fabrikant betaalbaar geprijsd.

De MWE Gold M-reeks van Cooler Master moet efficiëntie combineren met een betaalbaar prijskaartje. De voedingen zijn volledig modulair en komen beschikbaar met vermogens van 550-, 650- en 750W. Inwendig is gebruik gemaakt van een 'single rail' ontwerp, waarbij het geheel wordt gekoeld door een 120 mm-ventilator die IP6X gecertificeerd is voor stof.

Alle varianten krijgen de beschikking over platte kabels. Wie de 550W-versie bestelt, kan rekenen op een cpu 4+4-stroomstekker, twee 6+2-pin PCIe-stroomstekkers, acht sata-kabels, drie molex-aansluitingen en de mogelijkheid om een floppy drive aan te sluiten. Wie de overstap maakt naar 650W krijgt de beschikking over totaal vier PCIe-stroomkabels en zes molex-aansluitingen. De 750W-versie heft dezelfde kabelconfiguratie als de 650W-variant.

De Cooler Master MWE Gold-reeks is per direct beschikbaar in Nederland en België. Prijzen beginnen bij 69,95 euro voor 550W en lopen op naar respectievelijk 79,95 euro en 89,99 euro voor de 650W- en 750W-versies. De voedingen komen met vijf jaar garantie.

 


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*