Hardware.Info 2019 Countdown 11 november: win een Spirit of Gamer Headquarter 500 Gaming Bureau

47 reacties

De Hardware.Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2019 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Spirit of Gamer Headquarter 500 Gaming Bureau. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware.Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Ruim twee maanden lang, van 26 oktober tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 67 kansen om iets te winnen!

11 november: win een Spirit of Gamer Headquarter 500 Gaming Bureau

Vandaag maak je kans op een Spirit of Gamer Headquarter 500 Gaming Bureau.

Spirit of Gamer introduceert de nieuwe Headquarter 500 gaming bureau ter waarde van €359,90. DIt bureau is ideaal voor jouw game opstelling. De Headquarter 500 heeft een indrukwekkende uitstraling door zijn zwart metalen Z- futuristische look met Led verlichting op de tafelpoten. Het bureaublad is gemaakt van hoog kwaliteit MDF materiaal. Dankzij de 2 goten kan je de kabels van bijvoorbeeld je monitor of toetsenbord uit het zicht wegwerken. De Led verlichting kan in 7 verschillende kleuren worden aangepast via knopjes op het bureaublad. De XL polssteun is gemaakt van geborsteld aluminium. Je kan het bureau makkelijk van hoogte veranderen door de verstelbare poten. Er is een kabelmanagement systeem aanwezig met een geïntegreerde HUB, die beschikt over 2 USB poorten en 2 aansluitingen van 3.5 mm jacks.

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware.Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2019 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware.Info 2019 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware.Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*