Acksys Communication & Systems toont AirBox voor Industry 4.0-toepassingen

0 reacties

De AirBox van Acksys Communication & Systems is een nieuw product in de serie industriële wifimodules van het bedrijf. Deze multifunctionele module kan worden geconfigureerd als access point met meshfunctionaliteit, als client en als repeater. Met dualband op 2,4 GHz en 5 GHz is het apparaat ook geschikt voor Industry 4.0-toepassingen.

Met de AirBox kunnen 80 clients gelijktijdig worden verbonden aan één access point. Dankzij de compacte bouwvorm van het apparaat (142 x 99 x 35 mm) en de mogelijkheid om externe antennes aan te sluiten, past de module eenvoudig in schakel- en verdeelkasten. Bovendien kan de AirBox met behulp van een speciale kit op een DIN-rail worden gemonteerd.

Het apparaat krijgt een of twee dualbandradiomodules met MiMo-technologie voor fast roaming mobiele toepassingen zoals AGV’s of trolleys. Verder heeft het twee redundante ethernetpoorten, een redundante voedingsaansluiting voor spanningen van +9 tot 48 V/DC en 4 geïsoleerde digitale I/O’s. De AirBox is uitgerust met o.a. een firewall, Open VPN en SNMPv3. De verschillende wifimodules worden via de Acksys Wavemanager-software aangestuurd.

Bron: B.E.S.D.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*