Microsoft maakt eerste 15 games bekend met ondersteuning voor toetsenbord en muis op Xbox One

25 reacties

X018, een evenement van Microsoft omtrent de Xbox, is volop aan de gang en zoals beloofd is er nu ook meer informatie omtrent de ondersteuning voor toetsenbord en muis aangekondigd. Het bedrijf uit Redmond heeft namelijk de eerste 15 games bekend gemaakt die deze ondersteuning zullen krijgen.

Het betreft de volgende games: Bomber Crew, Children of Morta, DayZ, Deep Rock Galactic, Fortnite, Minion Master, Moonlighter, Strange Brigade, Vigor, Warhammer: Vermintide 2, Warface, Warframe, Wargroove, War Thunder en X-Morph Defense. Van deze lijst zullen Fortnite en Warframe de eerste twee zijn waar de ondersteuning voor uitgerold wordt, aanstaande woensdag, 14 november.

Zoals eerder vermeld zou elk standaard usb-toetsenbord en -muis moeten werken, maar Microsoft heeft ook een "Designed for Xbox"-programma opgezet. Apparaten die dit label krijgen zullen een Xbox-knop hebben, alsook ondersteuning voor Xbox Dynamic Lighting. Momenteel is Razer echter een exclusieve partner in dit programma, al worden de "Designed for Xbox"-apparaten van de fabrikant pas op CES in januari verwacht.


Een tweet over de nieuwe randapparatuur

Bron: Neowin

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*