Samsung brengt de flip phone terug met de W2019

17 reacties

Het is intussen alweer enkele jaren geleden dat de zogenaamde flip phones mainstream waren, maar toch slaagt Samsung erin om een deel van de Aziatische markt te bedienen met luxueuze flip phones via zijn W-serie. Nu heeft Samsung een nieuw lid in die reeks onthult, met name de W2019. Het toestel wordt voorzien van twee 4,2-inch Super Amoled-displays, die beiden een resolutie hebben van 1920 bij 1080 pixels en onder de motorkap vinden we de krachtige Qualcomm Snapdragon 845, die ondersteunt wordt door 6 GB aan werkgeheugen en 128 of 256 GB aan uitbreidbare opslag.

Op de zijkant vinden we een vingerafdrukscanner en de beruchte Bixby-knop, terwijl de achterkant gedecoreerd wordt met twee 12-megapixel camera's, die in staat zijn video op te nemen in 4K tegen 60 beelden per seconde en in 1080p tegen 960 beelden per seconde. Het toestel wordt voorzien van een batterij met een capaciteit van 3070 mAh en het draait Android 8.1 Oreo, wat in de toekomst hopelijk zal worden vernieuwd tot Android 9 Pie. Jammer genoeg is er geen hoofdtelefoonaansluiting voorhanden.

Het toestel zou een op zijn zachtst gezegd indrukwekkend prijskaartje krijgen van ongeveer 1439 dollar, maar het lijkt voorlopig nog gereserveerd voor de Aziatische markt. We zullen dit artikel updaten als er meer informatie volgt over de beschikbaarheid van het toestel.

Bron: Want

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*