Google overweegt om Nest een rebrand te geven

11 reacties

Het is intussen vijf jaar geleden dat Google Nest Labs overnam voor een indrukwekkend bedrag van 3,2 miljard dollar. Toch lijkt het erop dat Google nog niet alles uit de aankoop heeft kunnen halen, want de onderneming is al enkele keren in het rond geschoven binnen Alphabet's structuur en momenteel overweegt Google een rebrand van de productlijn van Nest.

Nest specialiseert zich in het maken van producten die gericht zijn op het creëren van een intelligentere en nuttigere thuis. Nadat Nest even als afgescheiden eenheid werkte binnen Google, werd het bedrijf begin dit jaar toegevoegd aan Google's hardware-divisie, in de hoop dat Nest zo in staat zou zijn innovatieve producten op de markt te brengen, waardoor het bedrijf de concurrentie met bedrijven als Amazon beter zou kunnen aangaan.

Hoewel de keuze voor een rebrand slechts blijkt uit vroege discussies en het doorgaan ervan dus nog niet vaststaat, kunnen we toch al enkele ideeën uiten over wat dit mogelijk zou kunnen inhouden. Zo zou Nest nu onder de Pixel-lijn kunnen vallen of een geheel nieuwe merknaam krijgen. We zijn alvast benieuwd wat er hieruit gaat voortkomen.

Bron: Hot Hardware

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*