Hardware.Info 2019 Countdown 22 november: win een Assassin’s Creed Odyssey – Spartan Edition

27 reacties

De Hardware.Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2019 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Assassin’s Creed Odyssey – Spartan Edition. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware.Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Ruim twee maanden lang, van 26 oktober tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 67 kansen om iets te winnen!

22 november: win een Assassin’s Creed Odyssey – Spartan Edition

Vandaag maak je kans op een Assassin’s Creed Odyssey – Spartan Edition.

Assassin’s Creed Odyssey – Spartan Edition*:
Beleef je eigen legendarische Odyssey in Assassin’s Creed Odyssey. Met de Spartan Edition ontvang je daarnaast ook nog eens epische extra’s en ervaar je Assassin’s Creed Odyssey zoals deze echt bedoeld is. Een volledig overzicht van de content van de Spartan Edition vind je hier: http://ubi.li/ha6c2 . Deze prijs laat je toch niet aan je voorbij gaan?

Deze prijs is aangeboden door de Ubisoft Store. Sla nu toe tijdens de Black Friday Sale en haal de Ubisoft-game die nog op je verlanglijstje stond met hoge korting: http://ubi.li/pkx87.

*De daadwerkelijke game wordt geleverd via Digitale Downloadcode op een platform naar keuze.

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware.Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2019 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware.Info 2019 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware.Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*