Hardware.Info 2019 Countdown 25 november: win een Wiko View2 Plus

23 reacties

De Hardware.Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2019 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Wiko View2 Plus. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware.Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Ruim twee maanden lang, van 26 oktober tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 67 kansen om iets te winnen!

25 november: win een Wiko View2 Plus

Vandaag maak je kans op een Wiko View2 Plus.

De Wiko View2 Plus biedt je een betaalbare smartphone met een groot scherm die bovendien ook nog eens comfortabel in je handpalm past. Full screen biedt je een mooie gebruikerservaring voor het lezen van content of bekijken van films, series of video’s.
De fotoliefhebber kan met de View2 Plus mooie foto’s onder elke lichtomstandigheid maken die bovendien ook snel gedeeld kunnen worden. Met de 12 MP hoofdcamera maak je heldere opnamen in elke lichtomstandigheid dankzij big pixel technologie (1,25 μm pixelgrootte) en Phase Detection Autofocus.
Neem een korte clips van 15 seconden op met Short Video. Vidhance technologie voor stabiel beeldmateriaal zonder trillingen zijn te vinden bij zowel de hoofd – als de selfiecamera van de View2 Plus.
Je ervaring met de View2 Plus wordt natuurlijk pas compleet als je snel kunt multitasken, voldoende opslagmogelijkheid hebt en een batterij die intensief gebruik toelaat. Hieronder de belangrijkste specificaties van dit toestel:
• 5.93” HD+ resolutie en 19:9 beeldverhouding
• Octacore processor, 1,8 GHz
• 64 GB ROM en 4 GB RAM, uitbreidbaar met SD card
• Dual 12MP hoofdcamera; 8 MP selfiecamera
• Android 8.1 Oreo
Meer informatie over de View2 Plus vind je op https://nl.wikomobile.com/m2519-view2-plus 

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware.Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2019 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware.Info 2019 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware.Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.


Besproken product

Vergelijk  

Product

Prijs

Wiko View 2 Plus Grey

Wiko View 2 Plus Grey

  • Google Android 8.1
  • 4096 MB
  • 64 GB
  • 5.93 inch
  • 1512x720
  • 12 MPixel
  • WiFi 4 (802.11n)

215,39 €

2 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*