Hardware.Info 2019 Countdown 29 november: win een FRITZ!Box 7530

32 reacties

De Hardware.Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2019 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een FRITZ!Box 7530. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware.Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Ruim twee maanden lang, van 26 oktober tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 67 kansen om iets te winnen!

29 november: win een FRITZ!Box 7530

Vandaag maak je kans op een FRITZ!Box 7530.

Met de FRITZ!Box 7530 beschik je over de ideale instap in een snel thuisnetwerk met supervectoring 35b en Mesh WiFi. Behalve een ADSL/VDSL-modem en een WiFi-router in één apparaat is de FRITZ!Box 7530 bovendien voorzien van een geïntegreerde DECT-Smart-Home-centrale en gigabit-ethernet, USB-aansluiting en mediaserver. Meer informatie: https://nl.avm.de/producten/fritzbox/fritzbox-7530/ 

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware.Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2019 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware.Info 2019 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware.Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.


Besproken product

Vergelijk  

Product

Prijs

Excellent AVM Fritz!Box 7530 International

AVM Fritz!Box 7530 International

  • 802.11ac (Wi-Fi 5)
  • Dual-band
  • AC1750
  • Mesh-ondersteuning
  • Geïntegreerd ADSL-modem

133,75 €

5 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*