Hardware.Info 2019 Countdown 3 december: win een Renkforce 3D printer

42 reacties

De Hardware.Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2019 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Renkforce 3D printer. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware.Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Ruim twee maanden lang, van 26 oktober tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 67 kansen om iets te winnen!

3 december: win een Renkforce 3D printer

Vandaag maak je kans op een Renkforce 3D printer.

3D printer Renkforce RF100 v2
Maak kennis met de fascinerende wereld van het 3D-printen. De RF100 v2 wordt kant-en-klaar gemonteerd geleverd heeft en alles wat u nodig heeft om direct aan de slag te gaan. Bestuur & bedien via de display of via de meegeleverde software. Afdrukken is mogelijk via een aangesloten PC/notebook of heel handig rechtstreeks vanaf de meegeleverde SD-kaart. Op deze SD-kaart staan meer dan 100 printklare 3D-modellen die u direct kunt afdrukken, maar ook printen vanaf CAD-software is natuurlijk mogelijk. Meer informatie: 
https://www.conrad.nl/goto/?product=1548286?utm_source=hwinfo&utm_medium=display&utm_campaign=countdown&utm_term=1548286 

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware.Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2019 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware.Info 2019 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware.Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*