Samsung Galaxy A8s en Huawei Nova 4 met gat in scherm verschijnen op 10 en 17 december

18 reacties

Ice Universe heeft een nieuw gerucht opgevangen over twee telefoons van Huawei en Samsung. Het zou gaan om de Samsung Galaxy A8s en de Huawei Nova 4, twee midrange-smartphones.

Op Twitter heeft de lekker twee afbeeldingen geplaatst, waaruit blijkt dat beide telefoons een gat in het scherm hebben. In dat gat zit de frontcamera. Vorige week was er al een afbeelding gelekt van een mogelijke Galaxy S10, die ook zo'n gaatje bezit. Samsung lijkt dus niet te stoppen bij één telefoon: het gaat ook al midrange smartphones met dit schermtype produceren. Huawei zit ook niet stil, want deze telecomgigant gaat voor dezelfde stap. De telefoons van beide fabrikanten lijken aan de voorkant door dit scherm behoorlijk veel op elkaar: het scherm bekleedt simpelweg de hele voorkant.

Het gerucht gaat dat Samsungs variant een camera aan de voorkant heeft van 24 megapixel, maar dat is ook alles wat we weten over de telefoon. Over de Huawei Nova 4 weten we zelfs nog helemaal niets, behalve dan hoe de voorkant eruit gaat zien. Samsung zou naar verluidt de A8s op 10 december aan gaan kondigen, en Huawei zou de Nova 4 op 17 december uit de doeken gaan doen.

 

Bron: Ice Universe

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*