Nieuwe gelekte afbeeldingen van Galaxy S10 laten groter gat in scherm voor dubbele frontcamera zien

67 reacties

Gisteren doken al afbeeldingen op van de Huawei Nova 4 en de Samsung Galaxy A8s, die beide een gat in het display zouden hebben, en vorige week schreven wij over andere gelekte afbeeldingen van de S10-reeks die eenzelfde soort scherm zou bezitten. Nu lijkt het erop dat tenminste één variant uit de S10-serie een dubbele frontcamera gaat krijgen.

Aangezien uit dat gerucht van vorige week al bleek dat we waarschijnlijk een nieuw soort scherm zullen zien, moet deze dubbele camera voor een groter gat in het scherm zorgen. Dat is ook precies wat we op de foto's zien, want het gat is wat gegroeid in de breedte bij deze nieuwe variant.

Het doel van zo'n gat in het scherm is dat er geen 'notch' meer nodig is, waardoor de screen-to-body-ratio nóg verder toeneemt. Dat is zeker gelukt, want bijna de hele voorkant lijkt uit scherm te bestaan. Uit een andere afbeelding bleek dat er een variant zou komen die helemáál geen zichtbare camera aan de voorkant bezit. Als je graag alle bekende informatie wilt lezen over de toekomstige Galaxy S10, dan raden we je het dossier aan.

 

Bronnen: Ice Universe (1), (2)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*