Eerste beelden Intel Ghost Canyon X-NUC met Core i9 duiken op

11 reacties

Nog niet zo lang geleden kwamen vermeende Intel-roadmaps voorbij van de NUC mini-pc-lijn. Hierop staat onder andere Ghost Canyon X vermeldt; een NUC met een 45 watt Core i9-processor. FanlessTech claimt de eerste afbeelding van het kleine systeem te hebben, ondanks dat hij pas in 2020 te koop zou zijn.

Het is lastig om het formaat exact af te leiden van een enkele afbeelding, maar het lijkt erop dat Ghost Canyon X in ieder geval de vierkante NUC vorm heeft. De bovenkant is echter open gelaten door grijze metaalgaas toe te passen. De rand rondom is gemaakt van wat geborsteld metaal lijkt. Links onderin zien we op de afbeelding een bekend logo - de schedel die we ook al bij Hades Canyon zagen.

Verder dan het uiterlijk en wat meer aanwijzingen dat de generatie daadwerkelijk bestaat komen we niet. De specificaties stonden al op de eerdere slide van Intel. Er zou een Core i9-processor in komen met acht cores, zestien threads en een tdp van 45 watt. Naast de geïntegreerde gpu is er ook een pci-e x16 uitbreidingsslot voor een losse gpu, al ligt het voor de hand dat die maar een beperkt formaat mag hebben. Verder kunnen er twee m.2-schijven in en tot 64 GB ddr4-geheugen.

Hoewel er al wel veel informatie opgedoken is, zou de Ghost Canyon X-NUC pas in begin 2020 op de markt komen.

Bron: FanlessTech

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*