In Win modulaire Crown RGB static pressure fans beschibkaar in 120 en 140 mm

14 reacties

Tijdens CES begin dit jaar liet InWin al uitgebreid zijn nieuwe ventilatoren zien, die naast de Polaris-lijn zou moeten gaan bestaan. Nu kondigt de onderdelenmaker ze officieel aan.

De Crown-ventilatoren komen beschikbaar in varianten van 120 mm en 140 mm. Ze zijn ontworpen met een hoge statische druk in gedachten, waardoor ze een statische druk van 1,87 mm H2O hebben gekregen. De fans zijn actief tussen de 500 en 1.600 rpm, en verbruiken dan maximaal 2,16 Watt. Ze zouden tussen de 18,1 en de 23,5 dB(A) aan geluid produceren, en de luchtstroom is 69,03 cfm. De 120mm-varianten hebben negen ventilatorbladen, en de grotere versies hebben er elf.

Ook deze ventilatoren hebben RGB-ledjes, in dit geval zijn ze adresseerbaar en gaat het om vijf stuks. Deze zijn te bedienen door de fans aan te sluiten op de adresseerbare rgb-header op je moederbord, waarna ze aan te sturen zijn met behulp van de software van het moederbord. Op het moment van schrijven is alleen de software behorende bij de moederborden van ASUS en MSI compatibel. Er moet ook een rgb-controller worden meegeleverd in de bundel met twee fans. Een belangrijke eigenschap van deze ventilatoren is dat ze 'modulair' zijn: ze zijn door middel van een eigen connector van InWin aan elkaar te koppelen.

Dit ontwerp maakt gebruik van een sleeve bearing, bij een temperatuur van 40 graden Celsius zou de fan 60.000 uur mee moeten kunnen. Hij krijgt een garantie van twee jaar, en moet beschikbaar komen in pakketjes van één en twee. De prijs is nog niet bekend.

 

 

 

Bron: InWin

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*