LG voegt 2-in-1 toe aan zijn Gram line-up

3 reacties

Nu de meeste fabrikanten de techniek om schermranden te verkleinen eindelijk onder de knie beginnen te krijgen, worden de inspanningen om kleinere en lichtere laptops op de markt te brengen opnieuw verhoogd. Deze trend is LG zeker niet ontgaan en het bedrijf probeert met zijn Gram-reeks dan ook de producent van de lichtste laptops op de markt te worden. Om die line-up te versterken brengt LG een nieuwe 2-in-1 mee naar CES 2019, wat plaats zal vinden tussen 8 en 11 januari van het aankomende jaar.

De hybride zal een 14-inch, full hd scherm krijgen dat uiteraard aanraakgevoelig is. Onder de motorkap kunnen Intel's processoren van de achtste generatie gevonden worden naast 8 of 16 GB aan werkgeheugen (naargelang de configuratie) en een ssd van 256 GB of 512GB (opnieuw afhankelijk van hoe de klant zijn model samen laat stellen). Om de mogelijkheden van het touchscreen optimaal te benutten wordt een Wacom AES 2.0 Pen meegeleverd. Verder moet een optimale beveiliging gegarandeerd worden door een vingerafdrukscanner en ten slotte wordt de standaard voor duurzaamheid van het leger van de VS bereikt. 

De startprijs zou op 1499 dollar liggen, maar dat bedrag zal vermoedelijk stijgen wanneer je voor meer werkgeheugen en/of opslag kiest. Over een paar weken kunnen we jullie hopelijk meer vertellen, wanneer we zelf met de laptop aan de slag kunnen gaan in Las Vegas.

Bron: Engadget

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*