17-inch versie van de LG Gram met een gewicht van 1,3 kg komt naar CES

32 reacties

Deze middag zagen we al een nieuwe 2-in-1 van de LG Gram reeks passeren, maar nu blijkt dat dat exemplaar niet moederziel alleen naar CES 2019 gestuurd zal worden, want LG brengt ook een nieuwe 17-inch versie van de Gram mee naar het evenement. Deze grotere laptop weet zich te onderscheiden met een bijzonder laag gewicht van 1340 gram en zou zo'n 19,5 uur kunnen meegaan zonder dat je op zoek moet naar een stopcontact dankzij de accu van 72 Wh.

Op vlak van specificaties zien we opnieuw Intel's processoren van de achtste generatie, naast 8 of 16 GB aan werkgeheugen en een ssd die 256 of 512 GB aan opslag biedt. Het scherm weet ondanks zijn grootte een mooie pixeldichtheid te behouden door de resolutie van 2560 bij 1600 beeldpunten en aangezien het gaat om een ips-paneel zouden ook de kijkhoeken in orde moeten zijn. Verder zou er zo'n 96% van de sRGB-kleurenruimte gedekt worden door het scherm, waardoor foto's goed tot hun recht moeten komen en ook hier vinden we een vingerafdrukscanner.

De laptop zal begin volgende maand voor het eerst publiek tentoon worden gesteld naast zijn kleine broer op CES en krijgt een startprijs van 1699 dollar.

Bron: The Verge

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*