Enermax Saberay behuizing nu in wit en met adresseerbare rgb-verlichting

Door , bron: Enermax


Begin dit jaar introduceerde Enermax zijn (zwarte) Saberay-behuizing met rgb-verlichting. Deze week heeft de fabrikant de Saberay White met adresseerbare rgb-verlichting geïntroduceerd en is de kast weer helemaal up-to-date.

De specificaties zijn veelal hetzelfde gebleven: de kast is opgetrokken uit staal en beschikt over een gehard glazen zijpaneel met een dikte van vier millimeter. Er is plaats voor één 5,25-inch, twee 2,5-/3,5-inch en vier 2,5-inch drives. Ook is er ruimte voor videokaarten tot een lengte van 420 mm en processorkoelers tot een hoogte van 175 mm.

Enermax levert de behuizing met drie SquA rgb-fans en twee rgb-strips met adresseerbare leds. De geïntegreerde controller kan maximaal vijf rgb-devices synchroniseren met elk een specifiek lichteffect. Daarnaast is de controller in staat om te communiceren met Asus-, Asrock-, MSI- en Gigabyte-moederborden. In totaal kunnen negen ventilatoren worden geplaatst en twee 360mm-radiatoren.

De behuizing is per direct beschikbaar en heeft een adviesprijs van 189,90 euro. Enermax meldt in het persbericht dat de kast wordt geleverd met een gratis monitor-standaard, zie onderstaande afbeelding.


In dit nieuwsbericht besproken product

  Product Laagste prijs

Enermax Saberay Window Black

Tower, ATX, Zwart, Venster, 4 fans

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

152,90 €

gem. 152,90 €
1 shop, 1x voorraad

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*