Enermax Saberay behuizing nu in wit en met adresseerbare rgb-verlichting

5 reacties

Begin dit jaar introduceerde Enermax zijn (zwarte) Saberay-behuizing met rgb-verlichting. Deze week heeft de fabrikant de Saberay White met adresseerbare rgb-verlichting geïntroduceerd en is de kast weer helemaal up-to-date.

De specificaties zijn veelal hetzelfde gebleven: de kast is opgetrokken uit staal en beschikt over een gehard glazen zijpaneel met een dikte van vier millimeter. Er is plaats voor één 5,25-inch, twee 2,5-/3,5-inch en vier 2,5-inch drives. Ook is er ruimte voor videokaarten tot een lengte van 420 mm en processorkoelers tot een hoogte van 175 mm.

Enermax levert de behuizing met drie SquA rgb-fans en twee rgb-strips met adresseerbare leds. De geïntegreerde controller kan maximaal vijf rgb-devices synchroniseren met elk een specifiek lichteffect. Daarnaast is de controller in staat om te communiceren met Asus-, Asrock-, MSI- en Gigabyte-moederborden. In totaal kunnen negen ventilatoren worden geplaatst en twee 360mm-radiatoren.

De behuizing is per direct beschikbaar en heeft een adviesprijs van 189,90 euro. Enermax meldt in het persbericht dat de kast wordt geleverd met een gratis monitor-standaard, zie onderstaande afbeelding.

Bron: Enermax


Besproken product

Vergelijk  

Product

Prijs

Enermax Saberay Window Black

Enermax Saberay Window Black

  • Tower
  • ATX
  • Zwart
  • Venster
  • 4 fans

134,85 €

1 winkel
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*