Algemeen directeur Radeon Technologies Group vertrekt om persoonlijke redenen

65 reacties

Deze week kondigde Mike Rayfield, algemeen directeur en senior vice president van AMD's Radeon Technologies Group, aan dat hij vanaf de jaarwisseling op pensioen zou gaan. De rol van senior vice president had Rayfield nog niet zo lang, want deze werd eerder dit jaar samen aan hem en David Wang aangeboden, nadat hun voorganger, Raja Koduri, het bedrijf verliet om naar Intel te gaan. Voorlopig vult Wang dus nog even de positie alleen in, terwijl AMD zoekt naar vervanging om die laatste hierin bij te staan.

AMD sprak het publiek toe over de situatie in de volgende statement: "Mike gaat op pensioen op het einde van het jaar. Hij heeft de beslissing gemaakt om meer tijd met zijn familie door te brengen en zijn persoonlijke passies na te jagen. David Wang zal in de tussentijd de leiding nemen voor Radeon Technologies Group, terwijl wij onze zoektocht naar een nieuwe business leider afronden."

Het lijkt er dus niet op dat Rayfield, zoals enkele van zijn ex-collega's, binnenkort te vinden zal zijn bij Intel of Nvidia. De man had een indrukwekkende carrière met 30 jaar ervaring in de industrie. Zo werkte hij in het verleden voor Micron en Nvidia, waar hij onder andere de leiding nam in het team dat Nvidia's Tegra ontwikkelde.

 

Bron: Tom's Hardware

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*