Honor View 20 met camera in scherm duikt op

3 reacties

Als we de geruchten, 'lekken'  en teasers van de afgelopen tijd mogen geloven zijn smartphones met een frontcamera in het scherm dé rage van 2019. Na onder andere Samsung is het nu de beurt aan Honor, het submerk van Huawei. Op het Chinese sociale netwerk Weibo zijn namelijk afbeeldingen verschenen die het design en enkele specificaties van een Honor View 20 tonen.

De View 20 heeft links bovenin zijn scherm een zogenaamd 'cameragat', waardoor het design van de telefoon verder nagenoeg bezel-vrij kan blijven. We zien drie foto's die waarschijnlijk verschillende kleuropties aanduiden, in het lichtblauw, grijs en rood. Ook onthult een Antutu-screenshot dat het apparaat de Kirin 980-cpu gebruikt die we ook kennen van Huawei's Mate 20-telefoons.

Hartware.de stelt dat de Honor View 20 acht gigabyte aan werkgeheugen meekrijgt in combinatie met 128 GB opslag. Ook zou de smartphone achterop een Sony-sensor van liefst 48 megapixels hebben. De Duitse site gelooft dat het apparaat eind december in China uitkomt, en een maand later in Europa op de markt moet komen voor een adviesprijs van circa 390 euro.

Bron: Hartware.de

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*