CES: Lenovo Yoga C730 komt met AMOLED-scherm

9 reacties

Het is momenteel erg druk op CES en we zien dan ook tal van mooie innovaties, die in de nabije toekomst op ons af komen. Zo meldden we afgelopen weekend dat HP een nieuwe amoled-optie zal bieden voor de 15"-variant van zijn Spectre x360. HP krijgt nu op dat vlak concurrentie van Lenovo, dat zijn nieuwe Yoga C730 voorziet van een 15,6" amoled-paneel met een resolutie van 3840 bij 2160 pixels.

Onder de motorkap van de convertible vinden we Intel's Whiskey Lake-processoren, die gecombineerd worden met maximaal 16 GB aan werkgeheugen en tot 512 GB pcie-ssd. Voor de graphics heeft Lenovo gekozen voor Intel's geïntegreerde oplossing, wat een beetje vreemd is aangezien de huidige Yoga 730 voorzien wordt van Nvidia's GTX 1050. 

Er is sprake zijn van een batterijduur van 8 uur en de laptop weegt 1,89 kg. Kwestie connectiviteit treffen we ten slotte één Thunderbolt 3-poort aan, twee usb-c 3.1-poorten van de eerste generatie, een hdmi-aansluiting en een hoofdtelefoonaansluiting. De laptop zou vanaf april beschikbaar zijn en krijgt een prijskaartje van 1649 dollar, al weten we nog niet welke specificaties je daarvoor terugkrijgt.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*