CES: MSI toont GeForce RTX 2080 Ti Lightning Z-videokaart met backplate van carbon

15 reacties

Het regent videokaarten op CES en een uniek model dat maandag al geteaset werd is MSI's GeForce RTX 2080 Ti Lightning Z, die een backplate van carbon heeft. Nu kunnen we jullie de kaart ook voor het eerst in duidelijke afbeeldingen tonen. Zoals we jullie toen al vertelden krijgt de kaart drie 8-pins peg-connectoren om ervoor te zorgen dat hij voldoende stroom krijgt. Daarnaast zouden de drie TORX-fans voor voldoende koeling moeten zorgen.

Om het makkelijker te maken om de kloksnelheid of temperatuur van je kaart na te kijken, heeft MSI een klein oled-schermpje aan de zijkant van de Lightning Z aangebracht. Dat scherm kan eveneens persoonlijke animaties weergeven voor degenen die daar graag mee experimenteren. De backplate van carbon moet trouwens niet alleen zorgen voor een unieke look, maar ook extra stevigheid geven aan de kaart. De kaart biedt 5 aansluitingen, namelijk 3 displayports, één hdmi en één usb-c poort.

Voorlopig hebben we nog geen zekerheid over de overige specificaties, de prijs en beschikbaarheid van de kaart, maar we houden jullie hierover op de hoogte wanneer we meer weten.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0