Lenovo's ThinkPad-plannen gelekt

Door , bron: Notebookcheck


In tegenstelling tot de afgelopen jaren heeft Lenovo dit jaar zijn volledige ThinkPad-lineup niet vernieuwd op CES op de ThinkPad X1 Carbon en de ThinkPad X1 Yoga na. Voorlopig zijn we dus nog niet helemaal zeker van wat Lenovo dit jaar voor ons in petto heeft op het vlak van ThinkPads. Doordat er een roadmap lekte in China, hebben we echter een vrij goed beeld gekregen van de plannen van het bedrijf voor 2019.

De T-serie zou uitgebracht worden in april en juni. In april komen de ThinkPad T490, ThinkPad T490s en de ThinkPad T590 met Intel cpu's en blijkbaar ook enkele andere ongenoemde vernieuwingen. In juni volgen dan de van AMD-chips voorziene ThinkPad T495 en ThinkPad T495s. Volgens hetzelfde releaseschema krijgen we de Lenovo ThinkPad X390, met een 13,3-inch scherm en Intel processoren in april en zijn AMD-tegenhanger, de ThinkPad X395, in juni.

In Augustus krijgen we dan de tweede generatie van de ThinkPad X1 Extreme. Ook hier zou het om meer gaan dan een cpu-update. Waar Lenovo het wel houdt bij het louter vernieuwen van de processoren, is bij de L-serie, waarvan de nieuwe ThinkPad L490 en ThinkPad L590 in juni zullen komen. Aangezien het al bijna februari is en de eerste nieuwe ThinkPads in april zouden volgen, verwachten we snel meer nieuws.


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*