Simuleer jouw ultieme computer met ‘PC Building Simulator’

Door


Doorgaans laten we game-lanceringen aan ons voorbijgaan aangezien we voornamelijk zijn gefocust op hardware-nieuws. Af en toe wordt echter een uitzondering gemaakt. Gisteren is op Steam namelijk een nieuwe game gelanceerd waarbij pc-hardware centraal staat.

De game heet ‘PC Building Simulator’ en laat spelers in de huid kruipen van een ‘ultimate pc’-bouwer. Naast het samenstellen van systemen, kan men ook een reparatiewinkel draaiende houden. Naast het stellen van simpele diagnoses moet het ook mogelijk zijn om upgrades uit te voeren.

Uiteraard kunnen officiële componenten gebruikt worden. Producten van onder andere AMD, Asus, Corsair, Deepcool, EVGA, Fractal Design, Gigabyte, MSI, Nvidia,NZXT, Razer en Thermaltake kunnen worden gebruikt bij het samenstellen van de ultieme computer. Om benchmarking te simuleren, wordt gebruik gemaakt van 3DMark-software.

Wil je een impressie krijgen van de game, bekijk dan onderstaande video. PC Building Simulator is per direct verkrijgbaar op Steam voor 19,90 euro.


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*