Keychron K1 mechanisch toetsenbord speciaal voor Apple-gebruikers

7 reacties

Mechanische toetsenborden zijn doorgaans niet toegespitst op Mac OS X-gebruikers. Daar komt nu verandering in: Keychron heeft namelijk voor deze doelgroep de K1 ontwikkeld.

De K1 heeft een tenkeyless- of fullsize-design en vlakke toetsen – vergelijkbaar met een Macbook-toetsenbord. Onder de keykaps vinden we blauwe switches en het toetsenbord wordt middels Bluetooth 3.0 met de Mac verbonden. Men kan ook een type-c kabel gebruiken. Het geheel is gehuisvest in een aluminium frame. Om functionaliteit aan het toetsenbord toe te voegen heeft Keychron drie extra toetsen toegevoegd waarmee: selectieve screenshots kunnen worden gemaakt, de dicteerfunctie kan worden opgeroepen en Siri kan worden geactiveerd.

Er zijn twee versies beschikbaar: één met rgb-verlichting en één met uitsluitend witte achtergrondverlichting. Volgens de fabrikant gaat het rgb-model 10 uur mee op één acculading en de witte variant 15 uur.

De tenkeyless met witte achtergrondverlichting heeft een adviesprijs van 74 USD. Voor de rgb-variant moet men 10 USD meer neertellen. De fullsize-variant is uitsluitend met rgb-verlichting leverbaar en heeft een adviesprijs van 94 USD.

Bron: Keychron

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*