Cherry DW 9000 Slim onthuld: draadloze, slanke designer-set van muis en toetsenbord

7 reacties

Cherry heeft zijn assortiment uitgebreid met de DW 9000 SLIM, een set bestaande uit een muis en toetsenbord. Beide zijn draadloos aan te sluiten, zowel via Bluetooth als meegeleverde 2,4GHz-dongle, en moeten vooral opvallen vanwege hun slanke designeruiterlijk. 

Het toetsenbord maakt dan ook gebruik van SX scissor-switches die de gaten van de massief metalen plaat opvullen; de keycaps zijn met een laser beschreven en zodoende slijtvast. De status-leds voor caps-, scroll- en numlock zitten overigens direct in de respectievelijke toetsen ingebouwd. Verder levert de Duitse fabrikant vier extra rubberen voetjes mee om het klavier te kantelen.

De muis heeft naast de standaardknoppen een tweetal aan de rubberen zijkant, en bovenop nog een speciale voor het instellen van de dpi. Daarmee kun je kiezen tussen drie stappen in een bereik van 600 tot 1.600 dpi. De registratie van het muiswieltje gebeurt trouwens optisch, en de usb-ontvanger wordt magnetisch in de romp bevestigd. Opladen gebeurt bij beide apparaten tot slot via micro-usb.

Cherry wil de DW 9000 SLIM desktop set vanaf februari aanbieden voor een adviesprijs van 99 euro.

Bron: Cherry

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*