Nieuwe zakelijke Chromebase AiO's met Chrome OS bij Acer

1 reactie

AiO's met Google's Chrome OS vielen een aantal jaar geleden niet zo in de smaak bij consumenten, zoals het geval was met de Chromebase van Acer. De hardwaremaker stopte daardoor met het maken van de Chromebase-all-in-ones. Maar nu komt het bedrijf met nieuwe aio's met het OS.

Het gaat om twee zakelijke modellen met full hd ips-displays van 24-inch, met touch-functionaliteit. Het scherm heeft verder een anti-reflectiecoating. Daarachter zit een Intel-cpu van de achtste generatie verstopt. De twee modellen gaan door het leven als Chromebase 24I2 en Chromebase 24V2.

De Chromebase 24V2 heeft een Core i7-8550U, 4 GB ram en een ssd van 32 GB. De camerasensor heeft een resolutie van 5 megapixels waarop een groothoeklens is geplaatst. Het display heeft een maximale helderheid van 250 nits. De 24I2 heeft betere specs. De Intel-cpu van de achtste generatie is nog onbekend, maar er zit maximaal 8 GB ram en een ssd van 128 GB in.

Beide varianten hebben vijf usb 3.1 Gen 1-poorten, waaronder één usb type-c, en vier type-a-aansluitingen. Verder is er een hdmi-poort, een sd-kaartlezer en een ethernet-connector. Prijzen moeten nog bekend gemaakt worden, net als de beschikbaarheid.

Bron: Notebookcheck

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*