Enermax komt met Liqfusion 360 cpu vloeistofkoeler

8 reacties

Enermax breidt zijn Liqfusion serie uit met de Liqfusion 360, die nu is uitgerust met een extra lange 360mm radiator.

De nieuwe Liqfusion is een cpu vloeistofkoeler met individueel adresseerbare rgb leds. Het rgb waterblok is uitgerust met een flow meter waarmee je eenvoudig de status van de koelvloeistofstroom moet kunnen controleren. Samen met de T.B. rgb ventilatoren met adresseerbare led's kan de 360 unieke rgb verlichtingseffecten creëren, zo claimt de maker.

De koeler is compatibel met adresseerbare rgb headers van Gigabyte, MSI en Asrock moederborden, terwijl tevens is voorzien in een geïntegreerde rgb-controlebox voor moederborden die niet in staat zijn de leds aan te sturen.

De Liqfusion 360 is een all-in-one cpu vloeistofkoeler met voorgevulde koelvloeistof, die volgens Enermax met kleurrijke verlichting en stille koeling het beste geschikt moet zijn voor case mods en gaming systemen. Om de levensduur van de koeler te verlengen, kan de koelvloeistof via een opening op het koelblok worden bijgevuld.

Het frame van T.B. rgb is voorzien van rubber met dempingskussens om de overdracht van trillingen naar het chassis te tegen te gaan, terwijl de Twister Bearing Technology garant moet staan voor een stille werking en tot 160.000 uur MTBF.

Liqfusion 360 heeft een adviesprijs die € 149,90 bedraagt.

Bron: Enermax

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*