Draadloze muis-toetsenbordcombinatie met ‘trendy ultraplat design’ van Cherry

11 reacties

Een ‘trendy ultraplat design’; zo omschrijft Cherry haar nieuwste draadloze desktopset met oplaadbare accu. Het gaat om de DW 9000 Slim die, zoals de naam al aangeeft, relatief plat is.

De nieuwe muis-toetsenbordcombinatie heeft een zwart uiterlijk met rosé-kleurige accenten. De ontwerpers hebben een massief metalen plaat ingebouwd zodat het toetsenbord niet verschuift tijdens het gebruik. De toetsen maken gebruik van SX scissor-technologie wat volgens Cherry voor een prettige aanslag en een lange levensduur moet zorgen. Verdere eigenschappen van het toetsenbord zijn slijtvaste, laser-gegraveerde toetsen, rubberen voetjes en statuslampjes voor Caps Lock, Scroll Lock en Num Lock, aldus de fabrikant. In de verpakking zitten vier extra rubberen voetjes om de hoek van het toetsenbord aan te passen.

De draadloze muis heeft zes knoppen en een optische sensor met een resolutie van 600 tot 1600 dpi die in drie stappen kan worden aangepast. De usb-dongle klikt magnetisch vast in de muis en het geheel kan worden verbonden met een computer via een Bluetooth4.0- of 2,4GHz-verbinding. Aangezien twee connectiemogelijkheden aanwezig zijn, kunnen ook twee apparaten worden gekoppeld.

De Cherry DW 9000 Slim is vanaf deze maand leverbaar en heeft een adviesprijs van 99 euro.

Bron: Cherry

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*