'Apple Airpods 2: verandering zit van binnen'

16 reacties

Het is alweer een aantal jaar geleden toen we voor het eerst hoorden over de AirPods van Apple – medio 2016 om precies te zijn. Sinds die paar jaar is er geen nieuwe versie van de draadloze oordopjes uitgebracht, maar onlangs is de geruchtenmolen wel harder gaan draaien en lijkt het erop dat we niet al te lang hoeven te wachten op Apples AirPods 2.

MySmartPrice heeft informatie van een niet nader benoemde bron in handen gekregen over de nieuwe oortjes van Apple en claimt dat er aan de buitenkant geen wijzigingen worden doorgevoerd: al het nieuws zit aan de binnenkant.

De grootste veranderingen zitten volgens de website in de diepere bass en een verhoging van het aantal sensoren, vermoedelijk om ondersteuning te bieden voor hartslagmetingen – een functie waarop het bedrijf ook in de nieuwe Apple Watch de nadruk heeft gelegd.

Hoewel er dus geen wezenlijke veranderingen aan de buitenkant plaatsvinden, claimt de bron wel dat de AirPods 2 in twee verschillende uitvoeringen beschikbaar komen: zwart en wit. Daarnaast wordt ook de coating van de oordopjes aangepakt, zodat ze een betere grip bieden.

De bron claimt verder dat de AirPods 2 naar alle waarschijnlijkheid rond september, tijdens het iPhone-evenement van het bedrijf, of de markt worden gebracht. Waar de huidige AirPods momenteel voor zo’n 170 euro in de prijsvergelijker te vinden zijn, gaan de AirPods 2 vermoedelijk rond de 200 dollar kosten en mogelijk hanteert Apple diezelfde prijs in euro’s.

Bronnen: SlashGear, MySmartPrice


Besproken product

Vergelijk  

Product

Prijs

Apple AirPods

Apple AirPods

  • In-ear
  • Draadloos
Niet verkrijgbaar
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*