Antec start verkoop futuristische Dark Avenger 601 behuizing

18 reacties

Antec komt met de Dark Avenger 601, een gaming behuizing die naar eigen zeggen gebouwd is voor prestaties en enthousiastelingen. Achter het futuristische design en een gehard glazen zijpaneel schuilt het nodige aan functionaliteit. De miditoren komt met één voorgeïnstalleerde 120mm Prizm ARGB casefan aan de voorkant en een reguliere 120mm fan aan de achterkant. Op het frontpaneel bevinden zich zogenaamde X-ARGB-strips, terwijl het licht van de casefan door het mesh van het frontpaneel schijnt.

 

Op de voorkant kunnen nog eens twee extra 120mm fans worden geplaatst, naast drie aan de bovenzijde, of twee varianten van 140 mm aan de bovenzijde. De behuizing meet 480x220x500 mm (dxbxh) en ondersteunt moederborden tot een e-atx formaat, videokaarten met een lengte tot 400 mm, cpu-koelers met een hoogte tot 160 mm en voedingen met een maximale lengte van 200 mm. Verder is er ruimte voor twee 3,5" hdd's en vier 2,5" hdd's/ssd's. Fans van waterkoeling kunnen een radiator van 360 mm aan de voorkant plaatsen, een 360mm-variant aan de bovenzijde en een 120mm-radiator aan de achterzijde. Magnetische stoffilters bevinden zich op de boven- en onderkant.

Dankzij het afneembare voorpaneel kan er gemakkelijk worden schoongemaakt. Door de ingebouwde ARGB-controller kan de gewenste kleur van de verlichting worden ingesteld. Uiteraard is het mogelijk te synchroniseren met het moederbord. Op het frontpaneel vinden we twee usb 3.0-aansluitingen, een power- en resetknop, de standaard audiojacks en de ARGB-knop.

Antec levert de Dark Avenger 601 met twee jaar garantie. De behuizing is te koop voor een adviesprijs van 93 euro.

Bron: Antec


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Antec Dark Avenger DA601 Black

Antec Dark Avenger DA601 Black

  • ATX Tower
  • Extended ATX
  • Zwart
  • Venster
  • 2 fans

87,00 €

5 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*