[Pro] Ruckus introduceert ICX 7850-switch voor edge-to-core 100GbE-netwerken

Door , bron: Ruckus


Ruckus meldt met de ICX 7850 switch zijn nieuwe edge-to-core netwerkoplossing voor de komende tien jaar op de markt te brengen.

Met de ICX 7850 kunnen 10GbE, 25GbE, 40GbE, 50GbE en 100GbE netwerken worden aangelegd via een reeds aanwezige glasvezelbekabeling. Daarmee moet de switch geschikt zijn voor omvangrijke bedrijfsnetwerken van onderwijsinstellingen, de overheid en grote ondernemingen.

Dankzij de stackingmogelijkheden van de nieuwe switch kan een maximum van twaalf switches worden gecombineerd, met een poortdichtheid die volgens de fabrikant vergelijkbaar is met die van de traditionele switchkasten in datacenters en bedrijfsswitches. Daarnaast moeten de geavanceerde failover-functionaliteit en software-upgrades tijdens het gebruik ervoor zorgen dat downtime zo goed als verleden tijd is. De SmartZone netwerkcontroller kan worden gebruikt voor het configureren, monitoren en troubleshooten van het complete portfolio van ICX switches en de draadloze access points van Ruckus.

Net als de andere switches van Ruckus ondersteunt de ICX 7850 de meest recente normen op het gebied van beveiliging en encryptie. Daarnaast is de switch geschikt voor de Layer 2-beveiligingstechnologie MACsec (Media Access Control Security), die met symmetrische cryptografische sleutels moet zorgen voor volledige encryptie van ethernetverbindingen tussen knooppunten.


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*