'Duurste Galaxy S10+ met 1 TB opslag en 12 GB RAM lanceert als Limited Edition op 15 maart'

36 reacties

Over de geanticipeerde Samsung Galaxy S10 smartphones zijn er intussen al een hoop geruchten verschenen, waaronder het bestaan van een erg dure variant met maar liefst 1 TB opslagruimte en 12 gigabyte aan intern RAM-geheugen. Een pre-order pagina van de Filipijnse afdeling van het bedrijf vermeldt nu een lanceerdatum van 15 maart voor dit specifiek model, dat ook als een 'Limited Edition' door het leven zou gaan. Mogelijk komt deze speciale variant ook met een keramische achterkant.

De pre-order pagina in kwestie vermeldt vier verschillende S10-toestellen, al is deze Limited Edition uiterlijk wel identiek aan de grotere S10, die vermoedelijk door het leven zal gaan als de Galaxy S10+. De datum van 15 maart geldt enkel voor deze duurste optie, wat mogelijk wijst op een andere releasedatum voor de overige varianten. Hoewel 15 maart dus enkel bevestigd lijkt te zijn voor de Filipijnse markt, lanceert Samsung doorgaans zijn toestellen wereldwijd op ongeveer dezelfde datum.

Op 20 feburari zal Samsung zijn nieuwe smartphones ook officieel onthullen tijdens een Samsung Unpacked event. Al het verzamelde nieuws en de nieuwste geruchten over de Galaxy S10+ reeks lees je ondertussen in ons dossier.

 

Bron: XDA Developers

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*