'Tweede generatie AirPods zijn al in productie en zijn vervaardigd uit nieuw, minder glad materiaal'

11 reacties

De tweede generatie AirPods is al in productie bij Inventec, een productiepartner van Apple, zo meld de Chinese nieuwswebsite Economic Daily News. In tegenstelling tot een eerder gerucht zouden zowel de oordopjes als de behuizing vervaardigd zijn uit een nieuw materiaal, waardoor deze minder glad en beter vast te grijpen zouden moeten zijn, aldus UDN.

Daarnaast zou Apple ook van plan zijn om de oordopjes in het zwart te verkopen, naast het gebruikelijke wit. De prijs zou gelijk blijven aan die van de eerste generatie: 199 dollar. De behuizing zou ook ondersteuning hebben voor AirPower, de draadloze oplaadtechnologie van Apple die uitgesteld werd wegens oververhittingsproblemen, maar komende lente uiteindelijk aangekondigd zal worden.

Apple houdt op 25 maart een keynote, waar naar verwachting een eigen nieuws- en/of mediadienst gelanceerd zal worden. Er gaan echter ook al de nodige geruchten rond dat het bedrijf twee nieuwe iPad's in de pijpleiding heeft, de 7 en Mini 5, vermoedelijk worden de nieuwe AirPods samen aangekondigd met de draadloze oplaadtechnologie en de iPad's.

Apple AirPods
De AirPods uit onze review

Bron: UDN


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Apple AirPods

Apple AirPods

  • In-ear
  • Draadloos
Niet verkrijgbaar
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*