Nieuwe Archos Oxygen smartphones moeten veel voor weinig bieden

8 reacties

Archos meldt tijdens MWC 2019 een nieuwe lijn budgetvriendelijke smartphones te presenteren. De Oxygen 57, 63 en 68XL hebben een octa-core processor met AI-verwerkingseenheid, lte-, volte-, vowifi-connectiviteit en 19:9 displays met volledige schermweergave en draaien Android 9 Pie. De drie modellen zijn beschikbaar vanaf mei 2019, met een instapprijs van 99 euro.

De Archos Oxygen modellen zijn zoals gezegd voorzien van een octa-core processor met ingebouwde AI-verwerkingseenheid en een 3/32GB of 4/64GB ram/rom-combinatie, die uitbreidbaar is via micro sd card.Daarnaast moeten de toestellen voorzien in snellere vingerafdruk- en stemherkenning, betere beeldherkenning en -verwerking, het kunnen bewerken van beelden en het toepassen van bokeh-effecten en verbeterd beheer van stemgestuurde taken en energieverbruik.

De Oxygen-modellen zijn vervat in een volgens Archos compacte en elegante behuizing, met ruime 5,7, 6,3 en 6,8 inch hd+ volledige schermen. De smartphones draaien op de meest recente versie van Googles besturingssysteem met onder meer AI-gestuurde nieuwe functies zoals batterijbeheer, helderheid, Digital Wellbeing en navigatiesysteem en met gebarenbesturing op de grotere smartphones. Met de krachtigere Bluetooth moet je tot maximaal vijf verschillende speakers tegelijk kunnen verbinden, terwijl de afsluitmodus bescherming moet bieden tegen dieven of anderen die je content zouden willen raadplegen.

De Archos Oxygens bevatten een dual camerasysteem achterop en een 5mp front-camera. Ze zijn voorzien van een 2.800 tot 5.000 mAh-batterij en uitgerust met diverse connectoren, poorten en sensors, waaronder een vingerafdrukscanner.

De Oxygen 57, 63 en 68XL zijn beschikbaar in mei 2019, met adviesprijzen vanaf 99, 129 en 149 euro.

Bron: Archos

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*