MSI introduceert vier GTX 1660's, inclusief compacte Aero ITX

3 reacties

Naast Gigabyte komt ook MSI met eigen videokaarten op basis van de Nvidia GTX 1660. Het bedrijf introduceert in totaal vier varianten. De bekende Gaming X versie is hierbij, maar ook de goedkopere Armor- en Ventus-modellen. Daarnaast komt het met de compacte Aero ITX van slechts 178 mm lang.

Alle vier de videokaarten krijgen van MSI een overklok mee, waarbij de Gaming X logischerwijs de snelste zou moeten zijn. Deze heeft de zwart-grijze Twin Frozr 7-koeler met twee fans en is geklokt op 1860 MHz - even snel als het topmodel van Gigabyte. Voor de stroomvoorziening zit er een enkele 8-pin-aansluiting op. Verder zien we 3x displayport 1.4 en 1x hdmi 2.0b.

Naast de Gaming X komt er nog de Armor OC die op 1845 MHz draait. Deze heeft een wat verder uitgeklede koeler met ventilators die wat ouder zijn volgens MSI. Ook moet de kaart rgb-verlichting missen. Hiernaast komt nog de Ventus XS OC, die op 1830 MHz draait. Deze is tevens wat compacter, met een lengte van 204 mm tegenover 243 mm van de Armor OC. Ook deze twee hebben een enkele 8-pin-poort en 3x displayport 1.4 en 1x hdmi 2.0b.

Ook komt het met de Aero ITX OC. Deze heeft met 1830 MHz ook een overklok gekregen ten opzichte van het referentiemodel, maar is flink compacter. Met afmetingen van 178 x 126 x 41 mm is hij geschikt voor kleinere behuizingen. Door het formaat zit er slechts een enkele fan op en zijn er andere poorten aanwezig. Er zit 1x displayport 1.4, 1x hdmi 2.0b en 1x dvi-d op.


Gaming X.

 
Armor OC.

 
Ventus XC OC.

 
Aero ITX.

Bronnen: Gaming X, Armor OC, Ventus XS OC, Aero ITX OC

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*