Zes nieuwe behuizingen bij Aerocool met nadruk op RGB

14 reacties

Het Taiwanese Aerocool lanceert zes nieuwe behuizingen die allemaal voorzien zijn van rgb-verlichting op diverse manieren. De duurste van de serie is de Tor Pro, een fulltower met twee glazen panelen, en geleverd net vier adresseerbare rgb-fans, voor een adviesprijs van 120 dollar. De vijf andere behuizingen zullen onder de 70 dollar gaan kosten: Tor, Klaw, Bolt, Shard en Playa. De behuizingen zullen vanaf eind maart tot in april beschikbaar komen.

De duurste van de serie is de Tor Pro, een 120 dollar kostende fulltower behuizing die komt met gehard glazen panelen aan de voor- en zijkant. Vier voorgeïnstalleerde, adresseerbare 140mm rgb-casefans worden meegeleverd. Drie daarvan aan de voorkant en één aan de achterkant. De 6-pin fans kunnen worden aangesloten op de 10-poorts pwm-controller, die op zijn beurt weer kan worden verbonden met het moederbord door middel van een 3-pin argb-header. De verlichting kan ook worden aangestuurd met behulp van de meegeleverde afstandsbediening of een knop op de i/o.

De behuizing is ruim genoeg om een 480mm radiator te huisvesten aan de voorkant. Op de andere locaties past 'slechts' een 280mm radiator. Videokaarten met een lengte tot 383 mm en cpu-koelers met een hoogte tot 189 mm kunnen worden geïnstalleerd zonder moeite. De voeding zit aan de bovenkant gemonteerd, waardoor er intern ruimte ontstaat voor twaalf extra 120mm casefans, waaronder op de bodem voor extra koeling van de videokaart. Afhankelijk van het type moederbord kan de behuizing tot twee 3,5-inch hdd's en 4 2,5-inch ssd's huisvesten. Het i/o-paneel op de voorkant bevat 2x usb 2.0, 2x usb 3.0, de standaard audiojack en de knop voor de verlichting. De afmetingen zijn 249,5 x 566 x 473 mm (bxhxd) en er is 32 mm ruimte voor kabelmanagement.

De overige behuizingen kenmerken zich voornamelijk door het gebruik van gehard glazen voor- en/of zijpanelen, aanpasbare rgb-verlichting, argb- of rgb-casefans en een dual chamber-ontwerp voor beter kabelmanagement en een goede airflow.

Vanaf vandaag tot 25 april 2019 kun je meedoen met een wedstrijd om een Aerocool behuizing of onderdelen te winnen. 


Tor

 
Klaw


Bolt


Shard


Playa

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*