Samsung houdt op 10 april evenement voor Galaxy A-toestellen

6 reacties

Samsung heeft aangekondigd op 10 april een evenement te houden voor de Galaxy A-serie. Het ligt voor de hand dat er daar toestellen gelanceerd worden in die serie, maar welke dat zullen zijn is niet bekend. Op MWC introduceerde het de Galaxy A10-, A30- en A50-smartphones en daarna nog de Galaxy Tab A 10. Geruchten spreken van een aantal nieuwe modellen.

Naast de al gelanceerde modellen zou er gewerkt worden aan de Galaxy A40 en de A90. Van de Galaxy A40 zijn al mogelijke renders en specificaties opgedoken. Dit toestel zou een randloos scherm krijgen van 5,7 inch met een kleine inkeping voor de frontcamera. Intern zou een Exynos 7885-soc toegepast worden met 4 GB ram. Verder zou er een 4000mAh-accu in zitten en is achterop een vingerafdrukscanner geplaatst, samen met een dubbele camera. Hij zou geleverd worden met Android 9 en zo'n 250 euro gaan kosten.

De Galaxy A90 zou een hoger gepositioneerd toestel worden dat mogelijk op gaming gericht zou worden. Wat de exacte specificaties zullen zijn is niet bekend. Wel zou hij een randloos scherm krijgen en een camerasysteem dat omhoog komt en kan draaien, zodat deze voor de voorkant en achterkant gebruikt kunnen worden. Daarnaast zou er een vingerafdrukscanner in het scherm komen.

Of deze toestellen aangekondigd worden is niet bekend. De teaser laat drie toestellen zien, maar welke dat zullen zijn wordt op 10 april bekend.


De teaser van de aankondiging.

 
Afbeeldingen van de Galaxy A40.

Bronnen: Samsung, Winfuture, Sammobile

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*