Sponsored: Win nu de H400i, dé slimste behuizing voor je pc

38 reacties

Welke kast je neemt voor je systeem is een van de belangrijke basiskeuzes voor je nieuwe build. Ga je voor een micro-ATX configuratie, dan is de NZXT H400i één van de meest veelzijdige behuizingen, met niet alleen een optimale airflow, maar ook bordevol nuttige én mooie voorzieningen features. Daarmee biedt de H400i je een optimale omgeving voor je configuratie, die je dankzij het zijpaneel van gehard glas en de rgb-verlichting letterlijk kunt laten ‘shinen’.


De NZXT H400i biedt ruimte aan een micro-ATX of mini-ITX moederbord en is geheel opgebouwd uit metaal. Daardoor is het een uitermate stabiele behuizing, met een gewicht van 7,6 kilo. Intern biedt hij ruimte voor één 3,5 inch harde schijf en maar liefst vier 2,5 inch SSD's. Aan de voorzijde is ruimte voor twee 12 of 14 cm fans; hetzelfde aantal kun je aan de bovenkant kwijt. Achterop is er nog plek voor een 12 cm ventilator. NZXT levert standaard aan de voor- en achterzijde Aer F120 fans mee.


De H400i is geoptimaliseerd voor een optimale airflow; ook waterkoeling bouw je eenvoudig in.

Smart Device

De NZXT H400i is voorzien van een Smart Device, dat ervoor zorgt dat de koeling optimaal is; dit dient ook voor de besturing van fans en rgb-verlichting. Je hebt de beschikking over 3 fan-kanalen met een maximale output van 10 watt per kanaal, plus één rgb-kanaal voor het aansturen van verlichting. Op dat rgb-kanaal kun je tot vier HUE+ RGB LED strips of vijf Aer RGB fans aansluiten. Het Smart Device kun je eenvoudig beheren met de CAM software van NZXT.

Win een NZXT H400i!

Wil jij zo’n mooie NZXT H400i in de prachtige kleurcombinatie rood/zwart winnen?! Stuur ons dan voor 26 maart 2019 23:59 een maitje op prijsvraag@hardware.info. Vermeld daarin de reden waarom jij de NZXT H400i moet winnen, je naam en adres en vergeet je gebruikersnaam op Hardware.Info niet te vermelden.

Deelname is mogelijk tot en met 26 maart 2019, 23:59 uur. Inzendingen na dat tijdstip dingen niet meer mee. Verder zijn op deze actie de standaardactievoorwaarden van toepassing. Hardware.Info gebruikt je gegevens uitsluitend voor deelname aan deze actie. Meer informatie vind je in ons privacy statement.

Bron: NZXT

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*