Win de NZXT H400i: de kast met Smart Device

Door , bron: NZXT


Tegenwoordig is alles smart, zelfs je computerkast. NZXT zet met de H400i een stap in deze richting, deze kast heeft namelijk een Smart Device aan boord waarmee je de koeling en de rgb-verlichting van je systeem optimaal kunt regelen. Je build kun je showen dankzij het standaard meegeleverde zijpaneel van gehard glas.


De NZXT H400i is een behuizing bedoeld voor een micro-atx moederbord. De kast weegt 7,6 kilo en is gemaakt van metaal. Er is ruimte voor twee fans aan de voor- en bovenkant, achterop kun je ook nog een fan kwijt.


In totaal worden drie Aer F120 fans meegeleverd door NZXT. Twee vind je er voor en eentje aan de achterkant. De behuizing is zo ontworpen dat je er ook eenvoudig een waterkoelingsysteem in kunt monteren. Daarnaast is er ruimte voor in totaal vier schijven: daarvan mag er één in het 3,5 inch formaat zijn uitgevoerd.

Smart Device met CAM software

Het Smart Device beschikt over drie fan-kanalen en zorgt voor een optimale aansturing van je koeling, in totaal kan het device een vermogen bieden van 10 watt. Voor rgb is er ruimte voor vier HUE+ RGB LED Strips of vijf Aer RGB fans. Je hoeft geen ingewikkelde knopjes of andere zaken in te stellen, het Smart Device werkt namelijk met de gebruiksvriendelijke CAM software van NZXT

Winnen

Wil jij zo’n mooie NZXT H400i in de prachtige kleurcombinatie blauwzwart winnen! Stuur ons dan voor 18 april 2019 23:59 een maitje op prijsvraag@hardware.info. Vermeld daarin de reden waarom jij die NZXT H400i moet winnen, je naam en adres en vergeet je gebruikersnaam op Hardware.Info niet te vermelden.

Deelname is mogelijk tot en met 18 april 2019, 23:59 uur. Inzendingen na dat tijdstip dingen niet meer mee. Verder zijn op deze actie de standaardactievoorwaarden van toepassing. Hardware.Info gebruikt je gegevens uitsluitend voor deelname aan deze actie. Meer informatie vind je in ons privacy statement.


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*