NZXT lanceert nieuwe Hue 2 RGB Ambient Lighting Kit V2

6 reacties

In augustus van vorig jaar lanceerde fabrikant NZXT een aantal producten onder de Hue 2 Ambient Lighting noemer, wat het best beschreven kan worden als een rgb-systeem dat vergelijkbaar is met Ambilight, maar dan voor pc-monitoren. De Hue 2 ambient lighting kit bevat een viertal ledstrips en een controller die achterop een scherm moeten geplaatst worden. Nu komt NZXT ook met een tweede versie als opvolger van deze set die simpelweg de "V2" toevoeging krijgt. 

Nieuw bij deze verbeterde variant is de L-vormige hoekconnector, wat de installatie makkelijker zou moeten maken. Verder heeft de lijm aan de plakzijde van de led-strips een upgrade gekregen en moet deze nu beter bevestigd blijven op verschillende oppervlakken. Ook levert NZXT bij de revisie nu alcoholdoekjes mee om het scherm te kuisen vooraleer de ledstrips aangebracht worden.

De adviesprijs van de Hue 2 Ambient Lighting Kit V2 blijft ongewijzigd ten opzichte van de eerste versie, al is versie 1 in de Prijsvergelijker wel al voor minder te vinden. Er zal een setje verkrijgbaar zijn voor zowel 21- tot 26-inch monitoren en voor 27- tot 35-inch (ultrawide) schermen. Beiden hebben een adviesprijs van 89,99 euro. Onze video review van versie 1 vind je hier terug.

Bron: eTeknix

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*