Europese prijzen van Huawei P30 Pro uitgelekt

10 reacties

Op 26 maart stelt Huawei officieel zijn nieuwe P30 lineup van smartphones voor tijdens een event in Parijs, maar intussen doet de geruchtenmolen uiteraard de volle toeren en worden er een aantal dingen uitgelekt. Het lijkt erop dat de officiële adviesprijzen van de Huawei P30 Pro, de duurste variant, zijn vrijgegeven door het Italiaans Amazon-account van Huawei zelf. Noorse webwinkel Power toonde ook kort een verkooppagina van de nieuwe smartphone met nagenoeg hetzelfde prijskaartje.

Op de webpagina's, die intussen offline zijn gehaald, waren ook foto's te zien van het nieuwe toestel en werden een aantal specificaties bevestigd, waaronder 10x hybrid zoom, een 6,47-inch oled-display en de aanwezigheid van de Kirin 980 soc van HiSilicon. Volgens de verkooppagina van Amazon.it gaat de 128 GB versie van de P30 Pro zo'n 1024 euro kosten, al bestaat de kans natuurlijk dat de adviesprijs op het gebruikelijkere 999 euro ligt. Wel krijg je daar een draadloze oplader en een Sonos One draadloze speaker bij. De Noorse retailer hanteert een prijs van 9990 kronen, wat gelijkstaat aan ongeveer 1030 euro.

Verder onthulde de Amazon.it pagina ook een 'Amber Sunrise' kleurencombinatie voor de smartphone, terwijl de Noorse retailer de kleuren zwart, 'Breathing Cystal' en 'Aurora' op de website had staan.

Bronnen: Slashgear, Slashleaks, Tek.no (Noors)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*