Achtste generatie Intel Whiskey Lake i7 op moederbord van 12 bij 12 centimeter

18 reacties

Hoewel Up Board voor velen een onbekende hardware-fabrikant zal zijn, heeft het bedrijf een aantal interessante producten in zijn assortiment. De nieuwste toevoeging is de Up Xtreme: een klein moederbord van 12 bij 12 centimeter met ondersteuning voor Intels Whiskey Lake U cpu’s. De kleine computer is bedoeld voor Artificial Intelligence applicaties, signage oplossingen of intelligente gateways.

De Xtreme wordt standaard geleverd met een achtste generatie Intel Core i3, i5 of i7 processor. De processoren hebben een tdp van maximaal 15 watt en beschikken over twee of vier rekeneenheden. Zoals op onderstaande foto te zien is, worden de processoren actief gekoeld door een relatief kleine ventilator. De cpu kan gekoppeld worden aan: maximaal 16 gigabyte ddr4-werkgeheugen, 16, 32, 64 of 128 gigabyte emmc-geheugen en één sata-device. Verder is één m.2 2230-, één m.2 2242/2280- en één minicard-slot aanwezig.

De twee ethernetaansluitingen zijn individueel gekoppeld aan een Intel i210 netwerkcontroller. En aan de achterkant zijn verder twee usb3.0-poorten, één displayport-uitgang en één hdmi-connector gepositioneerd. Intern zijn tevens twee usb2.0-poorten gepositioneerd. Verder zijn er nog een aantal connectiemogelijkheden via de 40-pin hat en 100-pin docking connector.

Over de prijs en beschikbaarheid werd niks vermeld.

Bron: Up Board

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*