Archos richt zich met Play Tab op digitale bordspellen

2 reacties

Een leuke activiteit die minder aan bod komt op onze site is het spelen van gezelschapspelletjes met vrienden en familie. Een van de minder leuke aspecten daarvan is natuurlijk dat je verschillende dozen met kleine onderdelen verzamelt als je niet telkens hetzelfde spel wil spelen. Dat laatste lijkt althans de gedachtegang van Archos te zijn geweest, want het bedrijf gaat binnenkort zijn Archos Play Tab uitbrengen: een, met zijn 21,5-inch grote scherm, reusachtige tablet die specifiek gericht is op het spelen van digitale gezelschapspelletjes.

Dat scherm krijgt een full hd-resolutie en wordt beschermd door een 6mm dikke laag glas (ongetwijfeld gericht op de potentiële ruzies die uit bepaalde gezelschapspellen voortvloeien). Onder de motorkap vinden van een achtkoppige SoC, waarvan de naam niet vermeld wordt, samen met 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan opslag. Het geheel wordt van stroom voorzien door een batterij met een capaciteit van 10000 mAh (hoewel de productpagina het persbericht hier tegenspreekt, want in het persbericht heeft men het over 5000 mAh). Kwestie software zien we hier Android 9.0 met een schil die aangepast is aan het doeleinde van de reus. 

De Play Tab zou in Europa uitkomen voor Back to School 2019 voor een prijskaartje van 249 euro. Wanneer we een specifieke datum weten, brengen we jullie op de hoogte.

Bron: Archos

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*