[Pro] Arista introduceert 7360X-serie open cloud switchplatform

2 reacties

Arista Networks, gespecialiseerd in software gebaseerde cloud networking oplossingen, introduceert met zijn 7360X-serie een open cloud switchplatform dat de dichtheid moet verdubbelen en het stroomverbruik verlagen.

Cloud-providers kunnen met de 7360X-serie en het Arista EOS (Entensible Operating System) migreren naar hoge capaciteit 100G of 400G-verbindingen. De 7368X is gebaseerd op een open platform concept, waardoor deze meer keuzevrijheid, schaalbaarheid, configuratiemogelijkheid en efficiencybesparingen moet kunnen bieden.

Engineering teams van Arista en Facebook hebben samengewerkt bij de ontwikkeling van het nieuwe platform. Als resultaat daarvan is het platform tevens te beheren via fboss (Facebook Open Switching Software).

Het nieuwe platform heeft een compact ontwerp van vier rack units voor alle actieve componenten. De 7368x ondersteunt 100G qsfp en 400G osfp of qsfd-dd connecties en kabels, terwijl EOS alle benodigde management-, automatisering- en telemetriefunctionaliteit moet leveren voor het bouwen en beheren van moderne cloud-netwerken.

Bron: Arista

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*