Easter eggs van Google's betaalbaardere Pixel 3a en 3a XL duiken op op websites van Google

Door , bron: 9to5Google, Reddit


Het schijnt dat Google twee goedkopere varianten van zijn Pixel-telefoons aan het maken is. De smartphones zouden de namen Pixel 3a en 3a XL krijgen. Intern zou Google ze respectievelijk Sargo en Bonito noemen, zo is duidelijk geworden uit de voor ontwikkelaars bedoelde Google Play Console. Daar stond in de apparatencatalogus een aantal specs.

Het grootste model, Bonito dus, krijgt een scherm met een resolutie van 1080 x 2160 pixels en een pixeldichtheid van 400 ppi, wat neerkomt op een scherm van ongeveer 6-inch. Verder zou in dit model rond de 4 GB ram zitten. Dan is er 'Sargo'. Dit model krijgt een 5,6-inch display met 1080 x 2220 pixels, wat neerkomt op 440 ppi.

Uit andere lekken van onder andere een Russische blog is gebleken dat er waarschijnlijk een Snapdragon 710 of 670 in zit, het is mogelijk dat de 3a een SD 670 krijgt, en de duurdere 3a XL een Snapdragon 710. Er zou voor de verandering ook een 3,5mm-jack op zitten. De Android-versie is natuurlijk 'stock', zoals bij al Google's telefoons. Het goedkoopste model zou rond de 450 euro moeten kosten, de grotere variant wordt waarschijnlijk iets duurder.

 


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*