LG werkt aan vouwbare smartphone met doorzichtig scherm?

0 reacties

Een van de nieuwste hypes in de smartphonewereld zijn toestellen met vouwbare schermen. Het lijkt er dan ook op dat de meeste fabrikanten werken aan één of meerdere slimme telefoons, die van de technologie gebruik maken. Wat we echter nog niet zagen, zijn smartphones met vouwbare schermen, die ook doorzichtig zijn. Als we echter een patent van LG mogen geloven, is de fabrikant net aan zo'n soort toestel bezig.

Het patent, dat op 9 april gepubliceerd werd door de USPTO (United States Patent and Trademark Office), toont ons een smartphone met erg dunne randen, die bijna volledig uit scherm bestaat. De mate van transparantie is afhankelijk van de hoek waarin de gebruiker het toestel houdt. Tevens kunnen beide helften van de smartphone onafhankelijk van elkaar transparante en ondoorzichtige content tonen. Wanneer de transparantie van het scherm hoger ligt dan 20% wordt de aanraakgevoeligheid van de achterkant van het scherm geactiveerd en dan kan je het toestel dus ook langs de achterzijde bedienen.

Wij zijn alvast benieuwd of en wanneer LG deze technologie naar de markt brengt, aangezien zelfs gewone vouwbare smartphones nog niet de standaard zijn.

Bronnen: Boy Genius Reports, Letsgodigital

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*