'Teaser van Gigabyte Aorus bevestigt AMD-lancering op 27 mei'

36 reacties

Een gelekte teaser van Gigabyte Aorus lijkt te bevestigen dat er op 27 mei, bij de opening van Computex, een AMD-gerelateerde aankondiging gedaan wordt. Mogelijk gaat het om Ryzen 3000-processors of de X570-chipset. Lisa Su houdt dan de openingskeynote en er wordt verwacht dat AMD dan een belangrijke aankondiging gaat doen.

De teaser is van het Aorus gamingmerk van Gigabyte, dat onder andere moederborden en videokaarten levert. Hiermee worden de aankondigingen dus beperkt tot iets van Gigabyte zelf, Ryzen 3000 of de Navi-architectuur. De tekst van de teaser zegt "Save the date" en "Next Gen Meets Next Level", samen met een AMD-logo. Hieruit blijkt niet wat er aangekondigd zal worden, maar het zou goed kunnen dat dit iets van Gigabyte zelf is.

Volgens Tweaktown, dat een gemixte reputatie heeft, wil AMD Navi pas volledig aankondigen op E3 dat gehouden wordt van 12 tot 14 juni, met een lancering op 7 juli. Daarmee zou AMD verwijzen naar het 7 nm productieprocedé dat gebruikt gaat worden, al is het opmerkelijk dat dit een zondag is. Navi zou een meer midrange videokaart opleveren die ook op gamers gericht zou gaan worden, waarmee een gamingbeurs als E3 voor de hand zou liggen.

Bronnen: Reddit, Tweaktown

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*